divendres, 16 de setembre del 2016

Cal formar-se per a saber mirar la realitat...

 
L'Escola de Formació Social Joan N. García-Nieto de la Fundació Marianao​ reprèn la seva activitat el proper 17 d'octubre amb el Curs-Taller d'Anàlisi de la Realitat i Compromís Social.
Aquesta formació vol donar eines d’anàlisi per aquests temps de grans canvis i interrogants que vivim. Des de diferents perspectives (històrica, econòmica, social, política...), el curs no només aspira a fer un diagnòstic global i plural de la realitat, sinó també a generar debat entre els participants i apuntar possibles alternatives davant la situació actual.
PERSONES DESTINATÀRIES
La formació està dirigida a persones joves i adultes, que tenen (o volen tenir) un compromís en entitats socials, veïnals, culturals, educatives, moviments socials, sindicals, organitzacions polítiques, etc.

CALENDARI I LLOC DE REALITZACIÓ
Els dilluns de 19h a 21h, del 17 d’octubre de 2016 al 24 d’abril de 2017.
La formació es realitzarà a l’Espai Mercè Rodoreda de la Fundació Marianao. (Pl. Mercè Rodoreda, 5-7, de Sant Boi de Llobregat).

INSCRIPCIONS
Podeu formalitzar la vostra inscripció completant aquest formulari online, per correu electrònic a comunicacio@marianao.net,​ per telèfon al 93 630 30 62, o presencialment a la Fundació Marianao (pl. Joan N. García-Nieto, s/n de Sant Boi de Llobregat).
Matrícula: 25 € (10 € per persones sòcies i voluntàries de l’entitat, persones aturades i​
estudiants).
​Places limitades: 30 persones.
Data límit d'inscripció: 12 d'octubre.​