dijous, 25 d’abril del 2024

Bona diada del 1r de Maig


BONA FESTA DEL DIA INTERNACIONAL DEL TREBALL

El dimecres 1 de maig celebrarem la Festa del Treball com la gran data reivindicativa dels drets i les lluites dels treballadors i treballadores per millors condicions laborals i de vida.  

Us facilitem els manifestos que hem elaborat els moviments obrers cristians i altres informacions que ens poden ajudar a celebrar aquesta diada:

Finalment, podeu consultar els actes previstos a les diferents diòcesis (Sant Feliu, Barcelona i Lleida) a l’agenda del web de l'ACO (Acció Catòlica Obrera). Podeu consultar-la clicant aquí. I també participar en l'acte que organitza la GOAC (Germandat Obrera d'Acció Catòlica Obrera) amb el títol "La salut mental. Com es veu afectada al treball'". Podeu tenir més informació clicant aquí.

També us animem a participar el diumenge 28 d’abril, de 3/4 de 9 fins al migdia, pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza i la pau de 4,1 km per la platja de Barcelona. Aquest pelegrinatge és una forma de protesta, meditativa, que convida els i les participants a reflexionar sobre el patiment i l’estat desesperat dels palestins que pateixen els horrors a Gaza mentre caminem en pau i solidaritat en aquest costat del mateix mar. Està obert a participants de tot tipus de creences i espiritualitats, compartint el respecte mutual, l’amor i l’impuls a protegir la vida per i per a totes i tots. Teniu més informació clicant aquí.