dimarts, 22 de gener del 2013

Trobada Nacional Iniciació de la JOC a Rubí

 
TROBADA NACIONAL D'INICIACIÓ DE LA JOC

Dissabte, 2 de febrer de 2013 

Des de les 10:00 fins a les 19:00 

Rambla del Ferrocarril (Rubí)

Com cada any, els joves d'Iniciació de la JOC ens trobem per mostrar a tothom on som i el que estem fent com a moviment.
Vols conèixer què és la JOC?
Vols conèixer gent amb qui reivindicar els teus drets?
Vine a la TNI i trobaràs tot això i més!

Un jove treballador val més que tot l'or del món!!


La JOC, que va ser fundat el 1925 pel capellà belga Joseph Cardijn, és un moviment organitzat per joves i dirigit als joves, especialment a joves relacionats amb el món obrer, que viuen en barris humils o que vénen de famílies amb pocs recursos.

La JOC (Joventut Obrera Cristiana) ens proposem ser portadors del missatge de Jesucrist als joves del món obrer, als quals volem comunicar que són fills de Déu, que són protagonistes de la pròpia vida, que són capaços d’organitzar-se i que poden evangelitzar altres joves.

Som un moviment portat i dirigit pels joves. Nosaltres som qui decidim què fem i com.

Som un moviment educatiu: volem educar les possibilitats de cada jove i ajudar-lo a veure la realitat, per tal que es posi en acció i la trasformi, tot transformant-se ell mateix. Volem educar, prioritàriament, a través de l’acció, planificada en grup i revisada.

Som un moviment apostòlic obrer: ens sentim units a la història del moviment obrer i formant part de tot el col.lectiu de joves que viu en la pròpia pell les conseqüències de totes les crisis, la discriminació i la precarietat econòmica, cultural i social.

Ens definim com a moviment cristià: celebrem la nostra fe i oferim Jesucrist com aquell que dóna sentit a la nostra vida. Un Jesús que, essent Fill de Déu, va néixer pobre i va optar pels pobres. Volem comunicar aquesta experiència a altres joves treballadors en el nostre lloc de treball, en l’estudi, en l’atur i a tot arreu on som.

Els mitjans principals per dur a terme els nostres objectius són: la Revisió de Vida, la Formació, el Pla de Curs, on treballem un aspecte important del moviment, i la Campanya, o gran acció del moviment, amb la qual intentem respondre a alguna situació que afecta als joves del nostre entorn.

Si vols saber més entra aquí: http://www.facebook.com/JocValles?ref=ts&fref=ts