divendres, 17 de març de 2017

Preguem pels futurs capellans enmig de la realitat


Continuem amb el treball decent...Benvolguts companys i companyes,

en el marc de la Campanya sobre el Treball Decent "No qualsevol treball, sinó un treball decent" continuem amb les formacions.
El proper dilluns 3 d'abril tenim una nova sessió de "Els Dilluns dels Drets Humans" destinada a reflexionar sobre la qüestió del món del treball.

Dia i hora: dilluns, 3 d'abril, a les 19:00h
Lloc: Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona)

Us esperem a tots i totes!!!!Arreu del món, l’atur, la subocupació i el treball precari i informal tenen un enorme impacte sobre la vida de milions de treballadors i les seves famílies, afavorint la pobresa i l’exclusió social. Una societat que no ofereix treball digne per a tothom és profundament injusta. Davant d’aquesta realitat, cal reafirmar que el treball, en condicions decents, és un dret fonamental de la persona, clau del desenvolupament personal i comunitari. Quin és el futur del treball en el món? Hem de resignar-nos a un atur estructural i creixent? Quines polítiques cal impulsar per crear llocs de treball decent per a tothom? Com fer que aquesta sigui realment la gran prioritat de la política econòmica, per sobre del pur creixement del PIB? Quina és la realitat al nostre país i quines previsions es poden fer?

Ponents: Joaquim Nieto, director de l’Oficina de l’OIT per a Espanya i Albert Recio, professor d’Economia Aplicada a la UAB
Moderador: Josep Maria Ureta, periodista d’economia d’El Periodico de Catalunya

Una altra trobada de formació a l'ACO