dimecres, 9 de novembre del 2016

V Jornades Transmet de la Diòcesi de Terrassa



Per a inscripcions cliqueu http://anydelamisericordia.org/inscripcio-jornades-transmet

Continua la lluita per una renda garantida de ciutadania

COMUNICACIÓ SOBRE LA PREPARACIÓ DEL DEJUNI EN SUPORT DE L'APROVACIÓ EN 2016 DE LA PROPOSTA DE LLEI DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA


Benvolguts/des amics/es

La tramitació de la proposta de llei de la Renda Garantida de Ciutadania, després d'una llarga marxa en què s'han superat nombrosos obstacles i maniobres dilatòries, es troba en un moment decisiu de la seva tramitació.
El nostre objectiu és que s'aprovi la llei amb un contingut satisfactori abans de finalitzar 2016 perquè pugui aplicar-se en 2017, tal com es va aprovar en una recent resolució del Parlament.
A més, exigim que aquesta llei compti amb la deguda partida en els pressupostos que haurà de debatre al Parlament en les pròximes setmanes.
Som conscients que per superar els últims obstacles hem de mobilitzar l'opinió pública perquè s'uneixi a aquestes exigències al Parlament.
Per això la Comissió Promotora hem anunciat la realització d'un dejuni de tres dies de durada, i que s'iniciarà tres dies abans del primer Ple del Parlament que debatrà sobre els pressupostos. Al tercer dia aixecarem el dejuni per dirigir-nos i concentrar-nos davant el Parlament. Informarem degudament de les dates concretes quant disposem de la data de l'esmentat Ple.
Estem fent les gestions per realitzar el dejuni a la Plaça de Sant Jaume, per la qual cosa les persones participants hauran de muntar les tendes adequades.
Per aquesta Carta us convidem a participar en el dejuni indicant Nom i cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic, així com el nombre de dies que estareu de dejuni.
Les vostres dades heu de comunicar-los al següent email: ilprcg@gmail.com
Tel de contacte: 661390670
Podeu participar en la preparació del dejuni assistint a les reunions de la Comissió Promotora cada dijous a la tarda a partir de les 17 hores al local de Confavc, Carrer Doctor Aiguadé nº 18 (prop metro Barceloneta línia de metro IV - groga).
Comptem amb el vostre suport, participació i solidaritat.

¡Rescatem les persones!

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

Jornades de Pastoral Obrera d'Espanya: Església compromesa pel treball decent



Jornada de Formació de l'ACO


Els equips de dolor i la GOAC


Unim esforços pel treball decent



Us podeu adherir a aquesta campanya pel treball decent

http://treballdecent.cat


 La desocupació juvenil, la informalitat i la manca de drets laborals no són inevitables, són resultat d'una prèvia opció social, d'un sistema econòmic que posa els beneficis per damunt de la persona. (Papa Francesc)