dijous, 24 de març del 2011

XXXI Aniversari de la mort de Monsenyor Romero



En un 24 de març com a avui van matar a Monsenyor Òscar Romero.


Clica aquí
http://feadulta.com/z_pps_6_ROMERO.pps

Paradisos fiscals, no!!!


ITF, ja! Paradisos fiscals, no!

Ciberacció promoguda per la campanya a favor d'un impost a les transaccions financeres i contra els paradisos fiscals

Dóna suport a la campanya a favor d'un impost a les transaccions financeres (ITF) i contra els paradisos fiscals, i participa en la ciberacció a través de la qual pots enviar un correu electrònic de forma personal als parlamentaris del Congrés dels Diputats.

Des de la Campanya ITF, ja! Paradisos fiscals, no!, estem sostenint la campanya europea i estatal per a la introducció d'un impost a les transaccions financeres (ITF) a nivell europeu i internacional, un instrument que ha de ser fonamental per posar fre a activitats purament especulatives i sense cap valor social.

Aquest impost podria recaptar centenars de milions d'euros, amb els quals es podrien finançar els objectius del mil·lenni, pal·liar els efectes de la crisi, consolidar els estats del benestar i reunir els fons necessaris per establir les mesures que evitin futures crisis.

Per això, des de la campanya ITF, ja! Paradisos fiscals, no!, demanem als diputats del Congrés que donin el seu suport a l'impost sobre transaccions financeres (ITF) en la votació de la Comissió d'Economia del Congrés dels Diputats que tindrà lloc dimecres, 23 de març.

Feu clic aquí, si us plau, per signar:
http://www.ciberactua.net/base/index.php?option=com_facileforms&Itemid=75&lang=ca