dilluns, 7 de desembre del 2015

Arriba el Nadal també al MIJAC



 
Nadal 2015

Carta de les i dels consiliaris a les animadores i als animadors del MIJAC de les diòcesis de Barcelona i de Terrassa

Amb una immensa joia us anunciem el Nadal de Jesús, tot i estar tristos perquè no han pogut obrir els centres de Morera i del Drac Màgic, i n’hi hagi un en crisi.
Al MIJAC anunciem la joia que suposa treballar tots junts, amb esforç, per un món millor. L’Evangeli de Jesús ens mou a estar atents a la vida i acció dels infants confiant en la seva capacitat de transformar i també a saber acollir-los, vinguin d’on vinguin, sobretot si vénen de situacions de marginació, d’exclusió, o fugint de la guerra i de l’explotació infantil.
Les i els consiliaris us diem, en primer lloc, que no tingueu por (la por paralitza, impedeix d’actuar), és a dir, que tingueu fe, coratge, valentia. Valentia d’acompanyar-nos els uns als altres, des del servei. I acompanyar-nos des de la mirada de Déu, que mira cadascú des de la pròpia singularitat i ens empeny a esforçar-nos de fer camí junts.
Així doncs, us anunciem de nou la nova que portarà a tot el món infantil una gran alegria: els infants del MIJAC volen esforçar-se per ajudar les persones a no rendir-se i, a més, s’animen a demanar ajuda quan les coses no surtin bé.
Alegrem-nos-en! Jesús neix de nou en cada infant que ajuda els altres sense rendir-se, i també en cada infant que demana ajuda quan les coses no surten bé. Si els infants del MIJAC arriben a accions concretes, aquestes esdevindran l’estrella que portarà d’altres infants cap a Jesús.
Bon Nadal!