dimecres, 7 de gener del 2015

Invitació a fer una enquesta

LA PASTORAL OBRERA DE CATALUNYA VOL FER UNA MIRADA A LA SITUACIÓ DE PRECARIETAT LABORAL ACTUAL. ENS HI AJUDES?


Us recordem que des de la Pastoral Obrera de Catalunya (amb les seves delegacions, moviments i col·lectius) volem fer una anàlisis per descobrir el valor que té el treball digne des de l'Evangeli i la Doctrina Social de l'Església.

Amb aquesta enquesta comencem el veure. Volem adonar-nos de com la precarietat laboral ha anat minvant els drets que tenim com a persones, com a treballadors i treballadores. I quines respostes estan donant davant aquesta precarietat laboral.

Caldrà entrar en diàleg amb companys i companyes i recollir així el seu testimoni personal. Podeu oferir directament aquest formulari o bé omplir-ho vosaltres mateixos després d'entrar en diàleg amb ells i elles.

També a les parròquies, congregacions i col·lectius eclesials de les nostres diòcesis poden fer aquest treball de conscienciació i difusió d'aquesta enquesta i animar a que es pugui participar.

Així, fins el 31 de gener, podeu accedir a l'enquesta per mitjà del següent enllaç Una mirada a la situació de precarietat laboral. També us l'adjuntem per si voleu fer-nos-la arribar a la delegació per correu electrònic.

Moltes gràcies!