dilluns, 4 de novembre del 2013

Castanyada garantida


Amics, amigues,
El proper dissabte, 9 de novembre, a les 18,30 h. l’ACO de la zona del Besòs ens trobarem  a la parròquia del Sagrat Cor (Pere IV 398, Barcelona) per dues coses molt, molt interessants.
1.       Parlar de la Renda Garantida de Ciutadania i de la Iniciativa Legislativa Popular que la promou. Ens hi ajudarà en Rafael Allepuz, professor d’Economia a la Universitat de Lleida, president de Justícia i Pau de Lleida i membre de l’ACO.
2.       Fer una castanyada, com ja és tradició entre nosaltres. Porteu el sopar i postres per compartir. La beguda, la posarem nosaltres.
Una trobada, doncs, ben interessant que volem obrir a persones i entitats del barri i de les parròquies. Us agrairem, doncs, que en feu tanta difusió com pugueu, a través del correu electrònic, del facebook, del twitter, etc., o bé imprimint i distribuint el material que adjuntem. I per descomptat convidant-hi amics, veïns, companys, familiars... Pot ser una bona manera de compartir la inquietud que tots sentim per les conseqüències de la crisi, i una bona manera, també, de passar una bona estona junts fruint de la conversa i de l’amistat.
Doncs res. Fins al dissabte 9 de novembre. Ben cordialment,
Javier i Mercè, del grup Poblenou III de l’ACO

Diversitat a tenir en compte