dimarts, 24 de febrer del 2015

Preguem amb el bisbe Romero. Us hi voleu afegir?


Benvolguts amics i amigues!!

Des de les diferents entitats que recolzem aquesta iniciativa: ACO, GOAC, JOC del Vallès, Comités de Oscar Romero, Pastoral Obrera de la diocesi de Terrassa i Sant Feliu, us volem transmetre la nostra proposta, que consisteix en conèixer una mica més, en el 35è aniversari de la seva mort, a Monsenyor Romero.

El següent document, que ha dissenyat pel Centre Litúrgic (Mercè  Soler) i que l’enviem en dos formats, un per imprimir i l’altre per poder entendre tot el document, ens convida a pregar per tots els homes i dones que lluiten per la seva dignitat en un món moltes vegades injust i precari, tal com va fer el Bisbe Romero.

Per tant, des del primer cap de setmana de Març (28 i 1) i així successivament, podem anar llegint les cinc pregàries que hi surten.

El primer dia potser, es pot llegir una part de la introducció del text per poder saber una mica més sobre la seva figura i el moment en que està el seu procés de canonització.

Esperem que recolzeu aquesta proposta i que el mateix dia 24 de Març, que és el dia del seu assassinat, pugueu fer un esment especial allà on estigueu: misses i reunions vàries.

Si teniu algun dubte o voleu recolzament no dubteu en posar-vos en contacte amb mi:
Eusebio Argueta . Tfo: 635 531 047 ó per email: okbargueta@gmail.com.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!





Regularització sense contracte laboral, és possible?


















Una altra sobre aturats i aturades...