dimarts, 18 de març del 2014

Música solidària

El proper 22 de març, la GOAC us convida a la presentació del disc "Santa maria de los Indignados". Serà al Col·legi Maristes la Immaculada de Barcelona, a les 19:00h.

Aquest doble CD és una obra col·lectiva de més de 22 artistes, amb 23 cançons i dos poesies. 

Aquests artistes han posat, desinteressadament, la seva veu, les seves paraules i el seu saber fer a una causa més que justa:

"Como seguidores de Jesús, no podemos ser cómplices de una sociedad injusta, ensordecida y ensimismada, pero tampoco de esa parte de la iglesia que se alía con ella. Alzamos la voz, todos juntos, poniéndonos al lado de los que más están sufriendo, contando y cantando por la dignidad y poniendo sostenidos y bemoles a la esperanza."


El preu d'aquest doble CD és lliure, de manera que cada qual pugui valorar-ho com consideri. Les aportacions econòmiques que es recullin aniran destinades al Fondo de Solidaridad Internacional de la HOAC (www.hoac.es), que el curs 2012/2013 va complir 20 anys de la seva existència. Aquest Fons està compromès amb les persones empobrides del món obrer en Àsia, Àfrica, Amèrica Llatina i Oceania. Els seus projectes estan dirigits a que les persones treballadores cristianes puguin formar-se, coordinar-se, reunir-se, trobar-se, avançant en la seva alliberació i promoció, reafirmant la seva dignitat i protagonisme en el compromís d'anar transformant la seva realitat.  

Us deixem l'enllaç del vídeo de presentació de l'acte i del Fondo de Solidaridad de la HOAC

NO US HO PERDEU!!!!!!

Un dinar obrer amb una bona pel·lícula de sobretaula


Una altra vegada es reuneix l'EPOT

 
 
 
Equip de Pastoral Obrera de Terrassa (EPOT)
Avui dimarts 18 de març de 2014 a les 21:30h a Mollet del Vallès

L'ordre del dia és:
a) Pregària
b) Proposta manifest 1r de Maig de la POC: caldria fer aportacions, esmenes...
c) Jornada Diocesa de la Pastoral Obrera (26 d'abril de 2014): ultimar detalls sobre l'organització
e) Marxa per la Dignitat a Madrid (22 de març de 2014): caldria concretar actuacions i recolzament a les persones que volen anar a Madrid i no tenen diners
f) Altres propostes obreres: Banc de temps per a joves , Assemblea d'Aturats de Bellavista coordinat amb altres Assemblees, coordinació amb  l'Alfons Collado (membre del Consell Pastoral Diocesà en representació dels moviments de la Pastoral Obrera...)
g) Triptic de la Pastoral Obrera de Terrassa també en castellà
h) Economia
g) vida dels moviments