dimarts, 18 de març del 2014

Música solidària

El proper 22 de març, la GOAC us convida a la presentació del disc "Santa maria de los Indignados". Serà al Col·legi Maristes la Immaculada de Barcelona, a les 19:00h.

Aquest doble CD és una obra col·lectiva de més de 22 artistes, amb 23 cançons i dos poesies. 

Aquests artistes han posat, desinteressadament, la seva veu, les seves paraules i el seu saber fer a una causa més que justa:

"Como seguidores de Jesús, no podemos ser cómplices de una sociedad injusta, ensordecida y ensimismada, pero tampoco de esa parte de la iglesia que se alía con ella. Alzamos la voz, todos juntos, poniéndonos al lado de los que más están sufriendo, contando y cantando por la dignidad y poniendo sostenidos y bemoles a la esperanza."


El preu d'aquest doble CD és lliure, de manera que cada qual pugui valorar-ho com consideri. Les aportacions econòmiques que es recullin aniran destinades al Fondo de Solidaridad Internacional de la HOAC (www.hoac.es), que el curs 2012/2013 va complir 20 anys de la seva existència. Aquest Fons està compromès amb les persones empobrides del món obrer en Àsia, Àfrica, Amèrica Llatina i Oceania. Els seus projectes estan dirigits a que les persones treballadores cristianes puguin formar-se, coordinar-se, reunir-se, trobar-se, avançant en la seva alliberació i promoció, reafirmant la seva dignitat i protagonisme en el compromís d'anar transformant la seva realitat.  

Us deixem l'enllaç del vídeo de presentació de l'acte i del Fondo de Solidaridad de la HOAC

NO US HO PERDEU!!!!!!