divendres, 30 de març del 2012

Parlem de Déu en una societat en crisi



Programa Millenium del Canal 33
30 de març de 2012 a les 23:00h

La humanitat de Déu

Parlem de Déu i de la nostra relació amb ell. És com l'imaginem? Diví i sagrat? O només podem representar-lo? Per què crea tanta controvèrsia parlar de "la humanitat de Déu"?

Convidats:
José María Castillo
Doctor en Teologia per la Universitat Gregoriana de Roma. Ha estat catedràtic de Teologia Dogmàtica a la Facultat de Teologia de Granada. Doctor "Honoris causa" per la Universitat de Granada.

Teresa Forcades

Doctora en Teologia i en Salut Pública. És monja benedictina de Sant Benet de Montserrat. El seu últim llibre publicat és "Ser persona avui" (Abadia de Montserrat)

Josep Otón

Doctor en Història per la UB. Professor a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona. És Premi Joan Maragall 2011 per "El reencantament postmodern", un assaig sobre el ressorgiment de l'espiritualitat en el món actual.

Xavier Melloni
Llicenciat en Antropologia Cultural i doctor per la Facultat de Teologia dels jesuïtes a París. És professor de Teologia i està especialitzat en temes de diàleg interreligiós i espiritualitat.

Xavier Morlans
Doctor en Teologia. Impulsor d'un mètode per actualitzar la fe. Consultor del Vaticà per a la promoció de la Nova Evangelització.