dilluns, 15 de gener del 2024

Un recés de la JOC del Vallès que ha valgut la pena

 


Diferents aportacions en clau d'acció de gràcies d'algunes persones que van participar al recés: 

- Sortia de la Jornada de Formació de consis de la JOC que el fet de ser “pocs” no ens ha de desmerèixer allò que fem. Siguem capaços de donar-nos la dignitat que mereixem en allò que fem, sent testimonis pels demés. Agraeixo que sigueu capaços de seguir os donant aquests espais. Es l'única manera de que això continuï.

- Agrair que la Josefina, una consiliària, hagi treballat molt en l'elaboració d'aquest material i poder fer aquest treball des de l'equip de consis. Tenim la mateixa necessitat de fer aquest treball. Poder preparar-lo es també un regal.

- El meu dia a dia es molt anguniant i molt estressant. Dono gràcies per aquest cap de setmana de pau i de parada. La vida no va de patir. Hi ha molt més del significat real. Dono gràcies a la JOC perquè és l'espai on tinc per descansar.

- Tant a la lectura (1Samuel 3,3b-10.19) com a l'evangeli (Joan 1,35-42)  hi ha una figura que els ajuda a veure Jesús. Vull donar gràcies per tots aquells referents que hem tingut que ens han ajudat en el nostre procés.

- Agrair el moment de pau, tranquil·litat i reflexió. Tenia ganes d'aquest recés. Agrair la tasca als consis.