dissabte, 13 de juny del 2020

Una trobada dels moviments de l'Acció Catòlica


Trobada digital: 'Pensar el futur des d'una fe que compromet', amb ...


TROBADA DEL CONSELL D'ACCIÓ CATÒLICA DE L'ARQUEBISBAT DE BARCELONA


Participació a la Trobada "Pensar el futur des d'una fe que compromet"

- No cal inscripció, però, si ens envies un correu electrònic a trobadaCAC@gmail.com avisant que hi participaràs, això ens facilitarà la previsió (justet, però ja ho has fet).

- La trobada es celebrarà telemàticament sobre la plataforma zoom. Hi pots participar tant des d'un telèfon mòbil, com des d'un ordinador. Si no has usat mai el zoom, aquestes webs (en castellà) expliquen com instal·lar-te l'aplicació:
    per a ordinador: www.eco.unc.edu.ar/files/comunicacion/archivos/CBD/zoom-guia-videoconf.pdf  (els passos 4 i 5 no són necessaris)
    per a mòbil:      myfrontdesk.cloudbeds.com/hc/es/articles/360001291133-C%C3%B3mo-instalar-y-utilizar-Zoom   (seleccioneu "Cómo descargar la aplicación Zoom")

- El diss. 6-juny, d'11 a 13h, hi ha hagut una prova perquè qui volgués pogués comprovar si tot funcionava. Si ho vols provar, envia'm un altre missatge indicant dues o tres opcions de dia i hora que et vagi bé perquè quedem: t'activaré la reunió i podràs comprovar si tot va bé. Si no dius res, entendré que ja saps connectar-te a una reunió de zoom i que no et cal provar. A disposar.

- El diss. 13-juny, a les 10:30, obrirem la reunió i et podràs connectar (la jornada és d'11 a 13h), tant si has participat a la prova del 6-juny, com si no.

- Per accedir, tant a l'assaig del 6J, com a la trobada del 13J, feu clic al següent enllaç (només podreu entrar quan la reunió estigui activa):


   Si us plau, si teniu instal·lat el zoom, no entreu posant el número de reunió que es veu a l'enllaç, sinó fent clic al mateix enllaç, ja que conté la paraula clau i, així, entrareu directament.

- Durant la trobada, preguem mantenir el mode "orador" i el micròfon desconnectat, quan parlin els ponents. Després, podrem intervenir totes i tots, mirant de fer cas de la persona que moderi, per mantenir un cert ordre. Gràcies.


Una entrevista obrera més enllà de la península ibèrica

Entrevista a Jorge Pérez pare de família, militant de l'ACO (Acció Catòlica Obrera), de la Pastoral Obrera de la Diòcesi de Terrassa i treballador de la Nissan-Motor Ibérica en el programa "Protagonistas ustedes" en la Emisora Diocesana Tamaraceite de ràdio de Canarias. 

Escolteu del minut 6 al 27.

Cliqueu a sota