dilluns, 18 de gener del 2021

Pregar per viure sense el Centre d'Internament de Persones Estrangeres



Benvolgut/da,

 

El CIE de la Zona Franca es va reactivar el passat 5 d'octubre amb l'internament de 80 persones provinents d'Algèria. Després de dos mesos de privació de llibertat i de l'expulsió de la majoria d'elles. Des del mes de març que les entitats que entràvem al CIE per visitar els interns que tenim privada l’entrada. Avui ha sortit una resolució judicial que obliga a la direcció del CIE a permetre les visites, però la realitat és que, a dia d'avui no hi podem entrar per acompanyar a les persones internes.

 

Per això, un any més, des del grup de visites al CIE (Centre d'Internament d'estrangers) de Migra Studium organitzem una vetlla de pregària davant el CIE de la Zona Franca. Aquesta serà la 7a edició. Serà una jornada reivindicativa-contemplativa.

 

Serà el dissabte 30 de Gener de 2020 a les 18:00, sota el lema Viure sense CIE és possible, i durarà una hora aproximadament. Enguany, per respectar les mesures covid-19 cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç: http://bit.ly/inscripcioVETLLA

 

Us fem arribar el primer esborrany de cartell (adjunt en .png) per demanar-vos la vostra adhesió. Agrairiem que ens féssiu arribar les vostres adhesions abans del dia 22 de Gener per tal de poder tancar el cartell definitiu i fer-ne difusió. Només cal que us adheriu aquí: http://bit.ly/adhesionsVETLLA

 

Aquí trobareu més detalls sobre el projecte de visites al CIE: http://www.migrastudium.org/projectes/grup-visita-al-cie.  Com sempre, estem a la vostra disposició si necessiteu qualsevol informació addicional.

 

Comptem amb el vostres suport per visibilitzar la realitat del CIE i fer-nos-hi presents aquell dia.


Una forta abraçada..

 

Josetxo Ordóñez Etxeberria

Advocat

Coordinador del Projecte d'Acompanyament a Interns del CIE