diumenge, 8 de setembre del 2013

Cantem per la pau del món


Dejuni contra la pobresa

Els dies 13, 14 i 15, desdejuni participatiu per la ILP per la Renda Garantida Ciutadana...
Hem d'aconseguir les 50.000 signatures per eradicar la pobresa

Imágenes integradas 2
PROGRAMA ACTIVITATS DEJUNI 13-15 SETEMBRE PZA CATALUNYA
"RESCATEM LES PERSONES"
El dejuni participatiu amb el lema " Rescatem les persones" s'iniciarà a les 17 hores del divendres 13 de setembre i romandrà fins a les 17 hores de diumenge dia 15 a la Plaça Catalunya de Barcelona.
A la Pl s'instal · laran carpes informatives sobre la ILP per una renda garantida de ciutadania i es recolliran signatures . Les entitats que donen suport a la ILP i vulguin exposar les seves activitats i propostes podran posar també las sevas carpes .
Durant aquests dies es desenvoluparan una sèrie d'activitats informatives i de debat. El dejuni es tancarà diumenge amb una Assemblea de conclusions i una crida a participar a la recta final de la campanya de suport a la recollida de signatures de la ILP RGC, a prosseguir la campanya amb altres iniciatives després de lliurar les signatures fins al seu debat al Parlament.
El programa de debats abordarà temes relacionats amb alternatives i objectius per reduir dràsticament l'atur i la pobresa , i garantir drets bàsics, com l'accés al subministrament d'aigua , electricitat i gas :
Divendres 13 setembre
19.00 fins a les 20:30 hores . - Tema debat : "Pobresa i desigualtat, alguns dels seus rostres"
Taula de Ponents: Persones representatives en l'anàlisi i la denúncia de les causes de la pobresa, i en particular de la pobresa que afecta la infància , les dones i les persones grans.
20:30 a 22:00 hores . - Tema debat : "Treballar menys per treballar tothom". Per la reducció dràstica del temps de treball sense disminució del salari.
Taula de ponents: Portaveus dels sindicats que donen suport a la ILP RGC, del moviment de treballadors/es sense ocupació i altres entitats.
Dissabte 14 setembre
10:30 fins a les 12:00 hores . - Tema debat: "Immigració i pobresa ". Garantim els drets humans i ciutadans de les persones immigrants.
Taula de ponents : Persones representatives de les plataformes i mobilitzacions en defensa dels drets dels immigrants .
12:00 fins a les 13:30 hores. - Tema de Debat: "Mesures d'urgència social: Dret al subministrament d'aigua , electricitat i gas" . No al tall dels subministraments d'aigua , gas i electricitat a les persones amb baixos o nuls ingressos .
Taula de ponents : Exposició de mocions i propostes en l'àmbit municipal i parlamentari per garantir aquests drets per persones representatives en aquestes institucions . Representants del mov . de treballadors/es sense ocupació .
17:30 a les 19:00 hores . - Tema debat : " Cooperativisme i economia solidària "
Taula ponents: Representants del moviment cooperativista. Moviment de treballadors/es sense ocupació.
19:00-20:30 hores. - Tema debat: "Dret a l'habitatge"
Taula de ponents: Plataforma afectats per les hipoteques. Altres entitats actives en la defensa del dret a l'habitatge .  Mov. treballadors/es sense ocupació .
Diumenge 15 setembre
11:00 fins a les 12:30 hores . - Tema de debat: "Participació ciutadana". Propostes de participació en la lluita contra la pobresa i en defensa de la dignitat de les persones. Campanya de consultes ciutadanes sobre el projecte de llei per una Renda Garantida de Ciutadania.
Taula de ponents: Representants municipals que donen suport a la ILP RGC. Persones representatives dels moviments que impulsen la participació ciutadana per defensar els drets i transformar la societat.
12:30 fins a les 13:30 hores: Assemblea de conclusions i crida a prosseguir en la mobilització ciutadana en suport de la ILP RGC.
. - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - .
Al final de les sessions de divendres i dissabte s'organitzaran vetllades musicals.
Per a aquelles entitats que vulguin promoure exposicions informatives de les seves activitats i propostes, podran disposar dels espais de temps entre els debats temàtics. En cas d'activitats que se solapen amb el programa de debats es prega posar-se en contacte amb la Comissió Promotora de la ILP RGC a través de l'email:   ilprcg@gmail.com

Comissió promotora ILP per una Renda Garantida Ciutadana