dilluns, 18 de març del 2019

Preguem pels nostres germans musulmans des de Badalona a tota arreu

 Resultat d'imatges de Atemtado Nueva Zelanda




Comunicat de La Taula  Dialeg  interreligiós de Badalona davant dels atemptats contra les Mesquites en Nueva Zelanda

Divendres  15 març de 2019

Nosaltres, badalonins i badalonines de diferents creences i conviccions com a ciutadanes i ciutadans volem expressar la nostra ferma condemna i rebuig de l'atemptat terroristes d’avui contre les dos  Mesquites a La ciutat de Christchurch en Nueva Zelanda.

Davant d’aquests fets volem manifestar:

- En primer lloc, la nostra solidaritat i afecte amb les víctimes i les seves famílies i les nostres més sinceres condolences.

- Considerem que és un atac mes a la humanitat sencera, ja que com a creients pensem que “el que fa mal a qualsevol comunitat religiosa  de la societat ens fa mal a totes i a tots els nostres principis de libertat de credo i de drets humans  ”.

- Res justifica aquest atac, és mesquí i no pot emparar-se en cap ideología  o creença per a ser com és.

- Són fets incompatibles amb la naturalesa pacífica de qualsevol ser huma, i amb les aspiracions que tenim de bondat i justícia per a tot el món. Per això, condemnem tot grup que vulgui imposar les seves idees per la violència, els quals no representen cap societat.

al mateix temps, rebutgem totes les manifestacions i opinions que promulguen l’odi als éssers humans per les seves creences i orígens culturals.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la societat a treballar plegats pel respecte mutu i la convivència.

Signants:


Taula  de diàleg interreligiós de Badalona

Amb les dones...




El proper dissabte 30 de Març el Sector de Dones de la GOAC organitza una Xerrada-Col·loqui "Les Dones als Segles XX i XXI. Fites i Reptes".

També es farà una presentació del treball que s'ha realitzat aquests darrers cursos, que és fruit de l'actualització del Quadernet "Creients i Feministes" que l'any passat va fer 25 anys de la seva publicació (a Cristianisme i Justícia).

Com ja sabeu, després de la xerrada i del debat que sorgeixi entre les persones que hi participin, es farà una pregària per acabar amb un sopar compartir.


Esteu totes i tots convidats¡¡¡¡ Us adjuntem el cartell de l'acte per a que en feu difusió¡¡
 
Comissió diocesana de la GOAC de Barcelona-Sant Feliu